Idali HR Logo

Kunder

Heidi har hos Scandinavian Tobacco Group A/S udfyldt rollen som International HR Manager med ansvar for Danmark, Sverige og UK. Det har været en stor fornøjelse at have hos os, og hendes evne til at forstå såvel virksomhedens operating model som HR’s service delivery model har været uovertruffen, og hun har derfor kunnet levere værdi inden for kort tid. Ud over Heidis rolle som HR Manager, som indebærer daglig HR drift og eksekvering, rollen som lokal HR Business Partner samt som mentor for HR kolleger, har hun også været spydspids i STG’s Covid-19 krisestyringsenhed som HR repræsentant, ligesom hun har deltaget i procesoptimeringsprojekter – begge udført absolut tilfredsstillende.

Jeg giver Heidi mine allervarmeste anbefalinger til en hvilken som helst HR eksekveringsrolle, både interim, på projektbasis og procesoptimeringsprojekter.

René Christensen
Director, Head of Commercial HR & Strategic HR Business Partner, Scandinavian Tobacco Group

Efter at have lært Heidi fra Idali HR at kende fra hendes første opgave for mig som interim leder for 3 teams i min tid hos Alfa Laval, tog jeg kontakt til Heidi igen, da jeg stod og manglede en ekstra hjælp til forskellige HR opgaver som administration, rekruttering, procesoptimering og ledersparring.

Styrken ved Heidi er hendes brede kompetencer inden for HR og ledelse. Dette kombineret med hendes formidable evne til hurtigt at forstå opgaven, sætte sig ind i systemer, lære organisationen at kende og dermed vide, hvem hun skal tage kontakt til for at få løst opgaven på bedste vis, gør hende i stand til meget hurtigt at komme ind i tingene og få løst opgaverne rigtig flot.

Heidi kan derfor bruges i mange forskellige roller lige fra ledelsesmæssige opgaver til rekrutteringer på forskellige organisatoriske niveauer, HR partner opgaver, procesoptimeringer samt GDPR, og så arbejder Heidi meget struktureret og er derfor også god til at løse HR administrative opgaver. Fælles for de opgaver hun løser, er at de alle bliver dokumenteret. Det er derfor nemt at overtage en opgave efter Heidi.

Ulla Poulsen
Chief Human Resource Officer, Fiberline Composites A/S